Over mij 

Mijn naam is Niels van Maris, ik ben 38 jaar en woon in het mooie Gastel.

 

Nadat ik mijn vader op jonge leeftijd in 2006 verloor was het voor mij duidelijk wat ik graag wilde worden: uitvaartverzorger. Omdat ik op dat moment 21 jaar was, was dit voor mij nog een erg jonge leeftijd om dit vak uit te gaan oefenen. Maar toen 10 jaar later zich de mogelijkheid voordeed, heb ik deze met beide handen aangegrepen. De afgelopen 7 jaar heb ik het vak van uitvaartverzorger voor coöperatie DELA mogen uitvoeren. En in die tijd heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een uitvaartverzorger met inlevingsvermogen, compassie en geduld in het bijstaan van nabestaanden in een voor hen moeilijke periode.

 

Het voelt voor mij niet als een baan, maar een roeping om anderen te helpen bij het vormgeven van een afscheid dat recht doet aan de persoonlijkheid en het leven van hun dierbare. Ik begrijp dat het verlies van een geliefde een pijnlijke en overweldigende ervaring is. Daarom wil ik u verzekeren dat ik er voor u zal zijn op elk moment. En daarom komt nu de stap om het op eigen benen te doen.

 

In mijn jarenlange ervaring als uitvaartverzorger heb ik geleerd dat elk afscheid uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Ik zal er alles aan doen om uw wensen en die van de overledene te begrijpen en te respecteren. Samen creëren we een betekenisvolle en gepaste herdenking, waarbij ik u begeleid in het maken van keuzes die passen bij uw specifieke situatie.

 

Ik geloof in de kracht van persoonlijk contact en open gesprekken. Daarom zal ik altijd voor u klaarstaan om u te ondersteunen, te adviseren en te begeleiden gedurende het hele proces. Of het nu gaat om het regelen van praktische zaken, het vinden van een geschikte locatie, het opstellen van een persoonlijke rouwbrief, het verzorgen van bloemstukken of het organiseren van een herdenkingsdienst - ik zal ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

 

Met mijn warme, persoonlijke benadering en toewijding zal ik mijn uiterste best doen om een uitvaart te organiseren die een troostende laatste herinnering vormt voor u en uw familie. U mag rekenen op mijn volledige inzet en betrokkenheid, omdat ik geloof dat iedereen het verdient om met liefde en respect te worden herdacht.